Yritys

Tietoa yrityksestämme

WB Asennus & Huolto on vuonna 2004 perustettu yritys. Yrityksellä on myös aputoiminimi Autosähkö- & korjaamo Wanha Biili.

Yrityksen omistaja Marko Nieminen on työskennellyt talotekniikka-alalla vuodesta 2003 lähtien:

Työhöni ovat kuuluneet öljypolttimien asennukset, huollot ja korjaukset. Ilmanvaihtokoneiden huollot ja korjaukset, lämmönsäätö- ja ilmanvaihtoautomatiikat, kylmälaitteet (lähinnä ilmalämpöpumput), sähkötyöt, osittain myös putkityöt ja ilmanvaihdon asennukset, sekä turvalaitteiden asennukset ja korjaukset.

Sähkömoottoreiden, puhaltimien ja kiertovesipumppujen vaihdot ja laakeroinnit ovat myös olleet osana toimenkuvaa.

Tulin alalle vuonna 2003 Uudenkaupungin Rakennus-Putkitus Oy:n palveluksessa, vuonna 2010 perustimme Vakka-Service Oy:n, jossa toimin yrittäjänä vielä 2019. Toimenkuvaani kuului yrittäjänä olemisen lisäksi vahvasti myös asentajan rooli käsittäen edelleen yllä mainitut työt, sekä turvalaitepuolen.

Olen suorittanut turvalaiteasentajan perustutkinnon Pitäjämäen Amiedussa vuonna 2014 ja toukokuussa 2020 valmistui Turvallisuusvalvojan Erikoisammattitutkinto (TVEAT) Pitäjämäen Taitotalossa.

Jäätyäni pois edellisestä yrityksestä aloin  käynnistämään toimintaani päätoimekseni yksinyrittäjänä WB Asennus & Huollon merkeissä elokuusta 2019 lähtien. Olenkin siis jo monille tuttu kasvo, toimintani on vain siirtynyt oman logon ja yrityksen alle.

Yrityksellä on Turvallisuusalan elinkeinolupa, S2-sähköluvat, Kylmälaiteluvat <3kg ja kevytöljypoltinluvat. Nämä kaikki ovat vaadittavia lupia, joita alan töissä vaaditaan. Yrityksellemme on tärkeää, että lupa-asiat ovat kunnossa.